Gave you all I had and you tossed it in the trash

Hej!
Nu var det typ år sedan jag skrev sist, men har legat i magsjuka så skyller allt på det! Både jag och min kära pojke åkte på det så vi låg i våra sängar, smsade med varandra och tyckte sjukt synd om oss själva(åtminstone gjorde jag det i alla fall hehe). Kul är det inte att illamåendet aldrig går över riktigt, känner av det hela tiden.. Men är ju inte sjuk längre så kan inte ligga hemma och dega. Så igår var jag på skolan för första gången den här veckan. Och nu har jag fotolektion! Jag och sofie väntar på att få gå in i studion och göra en uppgift, efter det tar jag bussen in till stan och vidare mot Mamma Mia o.d för där har Luddepudde nämligen fått tag i en lägga!! Och på tisdag tror jag han flyttar in. Så det blir fetnice hihi. Men idag ska vi måla där. Ikväll hänger vi hemma hos honom och myser!
Uppdaterar kanske igen ikväll, puss.

 



Ny design

Ja, jag höll fullständigt på att bryta ihop av att ha en helt vit och jättetråkig blogg. Så jag tog tag i saken och gjorde om lite! Dock är jag väl inte helt nöjd med hur det ser ut nu, men det får duga. Ska ju faktiskt byta blogg snart, måste bara göra en fin design till den innan jag börjar. Men nu får ni i alla fall nöja er med hur det ser ut nu!

Mitt öga har aldrig skådat något vackrare, ell...

Mitt öga har aldrig skådat något vackrare, eller vad säger ni?

"There's nothin wrong with lovin who you are"


Nu ska vi se en dokument...

Nu ska vi se en dokumentär på fotolektionen och jag har laddat upp med Tom & Jerrygodispåse, ett kinderägg och cola! ♥♥♥


muuuums!


18 barreferreeee



I fredags firade vi mig som fyllde 18 åår förra onsdagen. Betyder alltså att jag varit 18 i en vecka nu... Asså shiit det låter så stort haha! I alla fall så hade jag det jättetrevligt med alla mina fina vänner och något extra kul var att min käraste vän Amanda från Umeå hade tid att komma och det var sjukt trevligt att få träffa snyggingen!
Här har ni alltså fått se en liten bildbomb från the paaeertyyy! (:


Jag älskar dig



Det är så jag känner. Men jag vet inte om vi håller på att glida isär...
Jag hoppas och vill att det inte ska vara så.

I think you can save my life


Alla ♥-ns dag!

Idag är det alla hjärtansdag och den dagen spenderar jag med min älskling!
Ska göra en liten överraskning åt mitt lilla hjärta hihi, hoppas han uppskattar det!



Glad alla hjärtans dag mina vänner!


Nostalgi på högsta nivå

Mitt i stan bor en kille
som heter Kalle
och Kalle har ett träd

Som han kallar sitt eget
han sitter där uppe
och drömmer och fantiserar om allt möjligt och om Emma

Emma finns bara i fantasin
men hon är fin tänker Kalle

Under trädet sitter morfar och läser tidningen
morfar tycker om att läsa om allting som har hänt

Men Kalle han gillar att mest ligga stilla
på toppen och sakta gungas av vinden

Cause I may be bad, but I'm perfectly good at it

Hej hopp!
Sitter hemma hos Andreas och Gandhali just nu eftersom vi sovit här i natt.
Igår var det ju ferre för Klara 18 barre och vi hade det ösigt! Mycket trevligt folk och härlig music så jag är nööjd!
Tänkte bjuda på någon bild men orkar inte koppla in kameran så det får bli en annan dag!
Nu ska vi snart gå och panta burkar, sedan åker vi hem till Lövånger för myspyskväll. Jag måååste bara ha lättsaltade chips, har ett sjukt stort sug efter det...
Herraahhh

At least you know my dear that I would die for you

Omålade eyebrows idag, är det ngt jag ska köra på eller ska jag fortsätta måla?
hiss eller diss??

Mitt-i-jävla-prick

"Done looking for the critics,
Cause they're everywhere,
They don't like my jeans,
They don't get my hair."

It didnt slow me down.

Godmorgon sweeties!
Vaknade nyligen upp i min älsklings säng dock utan min finaste vid min sida. Han stack nämligen för ett tag sedan, ska fixa det sista på epan innan han säljer den. Måste erkänna att jag saknar skrället, vi har ju trots allt haft sjukt kul med den. Men hallooooo vi är snart 18 och då är det bil som gäller och jämfört med det så är ju epan ingentiiing!!!
Igår var vi på Lövångersrevyn, det var min födelsedagspresent från Ludwigs parents. Det var roligare än jag väntat mig faktiskt!
Idag har Ludwig innebandymatch som jag lovat att jag ska följa med och titta på. Hoppas att de vinner hiiihhiiii!!!
Efter det ska jag nog hemhemljuvahem för att tvinga min kära mamma att slinga mitt hår. Nu jävlar ska dom bruna slingorna som fortfarande är kvar bort! Efter det, om någon dag typ, ska jag slänga i ännu en blondering till, fjärde i ordningen (femte om man räknar slingorna)... För nu jävlar ska jag få till färgen. Kan ju inte se ut såhär i håret på min 18-årsferre på fredag! ÅH jag är taggad till 1000000
Kom ju hem från Stockholm/Uppsala i torsdagskväll, några klädesplagg rikare hehe... Hade ju även något mer med mig hem men jag avslöjar ännu ingenting, ni får se bild seeeen!
Tänkte att jag senare gör ett inlägg om vad jag gjorde osv i Stockholm och Uppsala och vad jag shoppade och så. Men det kommer inte idag för jag måste fota allt först!
Jag och finEmmeli på fredagsfikat hihi!

Change the voices in your head, Make them like you instead

God förmiddag! Har GKO och håller på att korrekturläsa texter. Slutar halv 12 istället för 4 idag och det tackar jag gud för.

Ikväll, kl 19.25 lyfter planet, drar jag till Stockholm på en en liten snabbvisit. Har som ett schema på onsdagen, kl 10 ska jag till det ställe där jag sökt APU-plats och prata med dem och förhoppnings får jag den platsen, jag berättar vilket ställe det är senare om jag får platsen! =) Ca kl 13 ska jag möta upp min mormor i Lidingöcentrum för en lunch och efter det vid 15-tiden kanske, tar jag ett tåg till Uppsala till min farmor där jag ska sova! På torsdag åker jag hem igen kl 17.55 och då kommer jag att ha en liten vän med mig hem... Ni som inte vet redan får veta när jag kommer hem hihi!

Nu bjuder jag på lite bilder som jag tog när vi var ute på skoterturen i söndags, enjoooy!












RSS 2.0