Onsdagens

Dagens klädsel: Jeanstights Gina Tricot, leolinne H&M och kofta JC
Dagens smink: Mascara, rouge, foundation, eyeliner
Dagens frisyr: Vanligt
Dagens händelse: Engelska nationella, fy fan! 
Dagens låt: Timbaland feat Katy Perry - If we ever meet again
Dagens planer: Skola, stallet, rida, kanske färga om håret
Dagens saknad: Inget jag vill prata om
Dagens dummaste: Nationella provet i Engelska FFS
Dagens sjuka: Ida och Eve är fett förkylda, STACKARNA
Dagens drog: Leopard
Dagens vill ha: "Sex and the city-klänning"
Dagens köp: Hårfärg ska inhandlas idag igen...
Dagens humör: Trött, taggad till fredag faktiskt!

Cuz when I'm kissing you my senses come alive almost like the puzzle piece I've been trying to find falls right into place you're all that it takes


Jag har världens finaste älskling.


HUNDBOMB



NU ORKAR JAG INTE MER! Det finns mycket mer bilder men de får komma en annan gång!
Väldigt många bilder på min mor... Kanske för att Ludwig älskar henne så himla mycket! ;)


Nu ska ni få resultaten;
Mamma och Bobo (Paratime's Little Son Of Eve) var först ut och knep första platsen i klassen. Efter det entrade jag och Desirées hund Kiwi (Evamirs Kiwi Kiwano) och mamma och hennes väninna Kerstins Elvis (Paratime's Always On My Mind) öppenklassen. Elivs blev andra placerad och Kiwi femte placerad av cirka tio hundar. I Bästa hanhundsklassen blev Bobo placerad på femte plats och lilla Elvis tog andra platsen!!
I pausen var det Barn med hund uppdelat i två klasser. Jag deltog i 12-18 år med två andra superduktiga tjejer. Men jag lyckades knipa första platsen! :)
Måste få skryta lite mera också. För er som inte känner er så hemma i mitt lilla hundsnack som jag har nu så kan jag förklara för er att domaren skriver en kritik för varje hund. Där skriver de vad de gillar och inte gillar hos hunden. De kan även skriva om de tycker att hunden var välvisad (alltså om personen som håller i kopplet visade upp hunden på ett bra sätt...). Jag var den enda av alla med cavalier (min syster jobbade med att skriva kritikerna så hon sa det till mig efteråt)  som fick Very well handled = Mycket välvisad! Gissa om jag var stolt!!
Sedan var det mitt lilla hjärta Plutty (Paratime's Little Sweetheart) som skulle in i ringen. Där tog vi tredjeplatsen men tyvärr blev hon oplacerad i Bästa tikklass. Men i mina ögon är hon ju såklart vackrast!♥♥♥
Kelly gick i championklassen och blev trea. I Bästa tikklassen tog hon även där tredje platsen!

En väldigt lyckad dag det vill säga!
Nu ska jag duscha, plugga litteratur som vi har prov på imorgon och sedan sova!
Love,
Klara♥

Trött och sliten

Idag ska ni veta att sliten det är jag. Har typ inte fått någon vila på väldigt länge så snart tror jag huvudet trillar aaav...
Igår var vi i vårat lilla Skellefteå på hundutställning på isladan. Landade där cirka 12 för vaccinationskontroll. Våran ras skulle börja klockan 13 efter cirka 80 andra hundar. Men domaren var ju inte den snabbaste av de alla. 15.30 fick våra kära cavalierer inta ringen! Redan då var vi ju rätt spylessa. Jag måste erkänna att det var lite synd om lille Ludwig! Han satt så tappert och väntade. Fotograf för en dag blev han också. Han knäppte kort efter kort efter kort. Men jag har inte hunnit titta på dem än men när jag gjort det lär det bli en bildbomb här och då kommer jag även att skriva våra resultat! (:

Idag var det meningen att vi skulle tillbaka till stan för att vara med på någon slags dansdag. Men eftersom att Ludwigs pappa ska till Stockholm med tåg ikväll hoppade vi över det.
Så dagen har ägnats åt vila och hästar! Vi sov till 10.30, gick upp och släppte ut hästarna, åt frukost, vilade ett tag, ut till stallet och mockade osv, red lille Mix♥ och efter allt detta kom Ludwigs mamma och hämtade oss så nu är vi hos honom! Har just ätit en supergod middag med mat från Wok'n'roll.
Nu sitter vi i Ludwigs rum och är inte speciellt sociala med varandra. Han limmar sin innebandyklubba som gick av på en match och jag bloggar/facebookar/läser andras bloggar.

NU: Kolla igenom alla bilder från igår.
SEDAN: Blogga mera!

LATER♥

En liten dagens

Dagens klädsel: Vita leggins, blommig klänning från H&M, kavaj H&M
Dagens smink: Lite kladd här och där
Dagens frisyr: Rakt och utsläppt med lite lugg i en hårklämma
Dagens händelse: Ingenting än så länge
Dagens låt: The Fray - Heartless YOU KNOW
Dagens planer: Idrotta, luncha, fota, Ludwigkväll♥
Dagens saknad: Amanda Bo, apelsinjuice
Dagens dummaste: Jennifer alla gånger
Dagens sjuka: Vi är friska
Dagens drog: Apelsinjuice
Dagens vill ha: Apelsinjuice ja jag svär
Dagens köp: inget än så länge och det kommer inteatt bli heller
Dagens humör: glad, trött, busig


Don't want no paper gangsta won't sign away my life to someone whose got the flavor but don't have no follow through

Sista dagen på veckan var det idag då.
Dagen började med uppstigning klockan 04.30 för att hinna ta en dusch. Sedan sminkning och påklädning.
Klockan 06.53 blev det promenad till bussen och 07.06 var bussen på plats.
Där fick ni en väldigt detaljerad beskrivning på min morgon!

Dagen tillbringas på skolan till klockan 12.40 då jag och Jenny beger oss hem till mig för att göra en fotouppgift!
Vi ska fota varandra när vi typ håller på med vårat fritidsintresse. I onsdags fotade jag Jenny i fordonselvernas verkstad och idag ska Jenny fota mig och vovvarna! Hade först tänkt ta någon häst men då blev det en massa strul med det och det blir så mycket lättare att ta hundarna istället!

På lördag är det hundutsällning i Skellefteå så då håller vi tummarna för att det ska gå kanon!  



Utställning i Lövånger -08


H&Ms Garden collection

Fick en kommentar på förra inlägget från Sara och hon frågade om jag hade några plagg från H&Ms Garden collection och svaret på den frågan är ja :)

Jag har en necessär och en klänning från kollektionen. Hittade ingen bild på necessären men såhär ser klänningen ut:


Klänning 99:-


DAGENS VILL HA ♥


Vit klänning Garden Collection H&M 199:-
Leopardmönstrad klänning H&M 149:-
Leopardmönstrad bikini H&M överdel 129:- underdel 79:-


NEW HAIRCOLOUR


Eller jaa kanske inte så jätteny har haft den i ca 2 veckor nu men
har inte visat det på bloggen än! Men detta är bara en "mellanlandning"
innan jag ska färga det ännu blondare!


Jag älskar dig din lilla fuling! ♥


Ponnyhästar ♥♥♥

Här får ni tre små bilder på mig och finponnyn Wille från i helgen






HÄSTHELG

Den här helgen blir det HÄST för hela slanten!


>Fredag: Ridning för Marie Heldund
>Lördag: Stalljour + kanske lite ridning + promenera igång Pudzy
>Söndag: Ridning för Therese Sandström + Vi i stallet med småtjejerna!

Jag kommer vara heeelt slutkörd, men det blir kul! :)



Don't stop the music

Alltså jag och Sofie sitter vid varsin dator i engelskasalen och kollar lite bloggar. Då såg vi på en 94:as blogg att intagningspoängen för musik i Skellefteå i år är 190 poäng!? När jag sökte var det alltså 250 poäng och året före det 275.
Får jag fråga vad det var som hände? Jag sökte musik förra året men hade 25 poäng för lite. Det känns ju inte jättekul om jag ska vara ärlig att det i år är så jävla lågt. Men det måste ju ha en anledning men det tänker jag inte säga häär för då kanske någon liten 94:a blir ledsen... ;)

Bild: google


All the single ladies

Bara fööör gulligt!



PHOTO


RUDE BOY


Snygg i stallet?

Jag har hittat en sida på nätet som säljer produkter för häst och ryttare som heter Rock'n'Horse. Jag antar att den är ganska ny eftersom att det inte fanns jättemycket olika saker.
Men jag hittade två saker som jag tyckte var rätt coola. Det ena var ett par ridsneakers. Det var inte det snyggaste jag sett men riktigt coola var de! Men jag vet inte om jag skulle vilja ha ett par?
Sedan klickade jag in på hästprylarna. Då hittade jag ett par leopardmönstrade benlindor! Hur coola som helst. Och eftersom att jag älskar det mönstret så kanske det är något för mig... ;)



Ridsneakers 399:-


Benlindor 299:-


För du är det finaste jag vet när allt annat här är falskt och fel och jag går bara ner mig för det är så jag säger det du är det finaste jag vet


HÅKAN H


Det har blivit svårt att älska när all kärlek lett till besvikelse

God morgon folks!
Ni skulle bara veta hur slut jag är idag. Helt utpumpad av gårdagen. Men trevligt var det! Jag, pappa, bror, farmor, farbror, faster och kusin hade påskmiddag hemma hos farmor och efter det såg vi slutet av hockeyn Linköping-Djurgården. Och matchen slutade som vi hoppades på; Djurgården gick segrande ur striden. Sedan blev det inte sämre av att Skellefteå AIK vann över HV71! Hahahaa vilken hockeynörd jag verkar vara...

Igår var vi även uppe på Gränby centrum, pappa och jag. Där fick det bli ett par nya solbrillor och en supergullig necessär från Garden collection. Dessutom handlade jag med mig en till liten grej men det tänker jag inte berätta om nu utan det får ni se senare! [:
Sedan gick vi på KappAhl och där fick jag dregla över ett par riktigt snygga jeansjackor som jag mer än gääärna skulle ta med mig hem... Men vi får se hur det blir med den saken då jag är fattig som en kyrkråtta. Kanske lilla pappa eller farmor kanske kan bidra med en slant till någon av jackorna... HOPPAS!
Men jag ska inte klaga om jag inte får någon jacka för pappa har i alla fall lovat mig en klänning från Garden collection!

Skulle gärna slängt in några bilder men som sagt verkar inte jag och Alexanders dator samtycka. Det går inte att lägga in bilder :( Så det får bli när jag kommer hem! Dessutom så blir det här sista dagen med dator här i Uppsala då bror min åker tillbaka till Norrköping imorgon.


Idag blir det bara att slappa. Ska väl gå ut med Plutty igen lite senare och dra med mig kameran och ta lite mysiga bilder! Men som sagt blir det inga bilder förrän jag kommit hem igen. Om inget under sker ;)
Kanske en sväng upp till gränby idag igen. Inget är bestämt!

Nu blir det lunch,
ha det bäst!
Love,
Klara

HÅKAN H

Grattis Håkan Hellström, världens bästa, på 36-års dagen!
(Skulle slängt in en bild på den fina mannen om datten hade varit på bättre humör!)

Jag har slitit ut så många skor i en stad där ingen längre bor

En stor del av den här dagen har tillbringats i bilen mot Uppsala med pappa och Plutty. Klockan 08.00 gav vi oss iväg och kl 16.00 landade vi på Tövädersgatan! Sex and the city the movie fick underhålla mig under resan. Typ världens bästa film
När vi kom fram blev det farmors AMAZING kötbullar och sedan en liten prommis med pappa, Plutty och storebror Alex där kameran fick följa med!
Nu ska vi se på lite tv sedan blir det väl att gå och knyta sig eftersom man blir ändå rätt sliten av att sitta i en bil en hel dag.

Hade tänkt lägga in några fina bilder från promenaden med det hade inte datorn lust med :(

MEN, nu ska jag vara med de andra
Love,
Klara

RSS 2.0