JAAAAAAAAAAAAAAA!!! ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥



JAG ÄR TAGGAD TILL 1000, MÅSTE DIIIT!!! ♥


HAHAH HON GÅR BANANAZZ


Masterpiece

Kan vara det bästa jag hört,
PUSS PETTER!♥♥♥♥


Tattoo

Jag hade tänkt tatuera mig snart typ, bara jag kommer på vad jag ska ha.
Tänkte ha något litet på handleden, vet dock inte vad. Därför vill jag att ni kommer med förslag! :)


I'm alive

Tänkte bara tala om för alla som undrar; jag lever faktiskt! Tro det eller ej men det gör jag.
Anledningen till frånvaron från bloggen är sjukdom. GALET SJUK... Har haft Streptokocker hela lovet ungefär, med 40 graders feber osv så det var ju kul. Fast nej det var det inte... Party var ju planerat men det sköts fram, kanske om 3 veckor bridz?

Det enda jag gjort är att jag har legat hemma, knaprat värktabletter och pencilin och tyckt allmänt synd om mig själv. För det får man göra är man mår som jag gjorde! Men nu är jag typ fit for fight igen. Typ alltså. Har fortfarande galen snuva och min röst är inte riktigt som sig själv. Men det kommer!

Nu ska vi inte tycka mer synd om oss själva här utan nu är det shape up som gäller! Just nu är det Multimedia men Gunnar är borta idag och imorgon så eget arbete står på schemat. Funderar alltså på att ta 12.40 bussen hem men kanske inte. Stannar kanske lite längre om orken håller i sig. Men det får vi se dåå.
Imorgon hoppas jag på att jag och Ludwig får sälle av Jonas och Emilia då vi var sugna på lite bowling. Hoppas! Annars blir det myysepyysekväll hemma hos honom.

Nu ska jag lyssna på Jennifer som gör pruttljud på Majjas mobil hihihihiii... HERRAHH


RSS 2.0