Nyttnyttnytt

Väääääääääääääärldens sämsta bilder.. Men ni får nöja er med detta!
Jeans 199:- Cubus
Skor 149:- Berglunds (Varuhuset i Lövånger hahaha... UNDERSKATTA INTE LÖVÅNGER!!)

helvetesjävlafansatanfuck och alla svordomar som finns i hela världen

Jag har nog haft den värsta morgonen i hela mitt liv, i alla fall på väldigt väldigt länge... Vad som hänt är inget jag vill skriva ut här för det är rätt privat. Men bra, det mår jag inte. Hann/hade ingen lust att äta frukost heller så min mage lär hinna skrika x antal gånger innan klockan tolv då lunchen är inplanerad. Dessutom är jag en sån som måååste äta regelbundet och måste alltid äta frukost osv för annrs får jag näringsbrist och kan svimma typ. Men jag valde själv att hoppa över frukosten (dum som jag är) så jag får stå mitt kast och sluta gnälla över det. Idag befinner jag och min klass(eller många skolkar/har missat bussen/är sjuka men resten av oss) oss på campus i skeå för att lyssna på en föreläsning om något jag inte ens vet vad det är om... Bra? Lr alltså det är typ avgångsklasserna som går ngt typ animeringstjosan på campus. Haha förstår om ni inte fattade ett ord av vad jag menade för det gjorde jag knappt själv! Men just nu får vi i alla fall se det som de har animerat. Efter som att jag mobilbloggar så blir det tyvärr ingen bild men jag tror ni överlever ändå. Åååh är så taggad på min nya blogg men är alldeles för lat för att ta tag i att göra en design. Men snaaart måste jag ta tummen ur och göra det. Ajja nu ska jag lyssna vidare på vad de har att säga. Puss

Gissa en gång hur mycket jag vill ha sommar...


Got me out here in the water so deep

Tjennaaaa... Kom till Ludwigs lägga för ett tag sedan, hade kortdag idag slutade redan 12 och det var sjukt skönt. Nu ska jag vänta på att min andra halva ska komma hem(om jag inte minns helt fel skulle han till Ursviken och få massage hehe) sedan får vi se vad som händer då. I väntans tid tittar jag på BB och pysslar på med lite annat.

mobilblogg

Har snart haft engelska i 90 min, sedan väntar lååång rast och efter det idrottsprov. Efter det slutar jag och det känns galet skönt! kommer fler inlägg ikväll med bilder osv... Puss

Skulle vara fint i sommar...


Enkelt men ackt så fint... Vill ha rött och grått på min tävlingsoutfit!!


En helt vanlig dag på jobbet...


Jag och mina syskon, detta är våran vardag! Hehehhh..
(Vet att min brors ansikte blev bark, men det blev inte bättre än sådär..)


I know by the end of the tonight you wont have to look up at the stars

God kväll! Sitter i Ludwigs lägga och trycker chips och har just sett Solsidan. Alltså programmet är ju grymt bra, men jag får typ ändå ångest av det... Haha.
Följde med mamma på hennes hundkurs idag och var med lite med Bruno och han skötte sig perfect hihi.
Imorgon är det skola 8.30-16.00 och det känns ju laaaaagom kul... Men jag har bara 4 veckor kvar i skolbänken detta skolår, går ju ut på APU vecka 17 och har det ända fram till vecka 22. Vi kommer komma tillbaka till skolan typ 3 dagar innan lovet och det känns mer än fucking braaa! Dock kommer jag sakna allt och alla här hemma när jag är i Stockholm men jag ska nog överleva. Är i alla fall grymt taggad på praktiken!
Nu ska jag titta på Big brother på datorn, PEACE
Var barnvakt åt denna lilla dockpojke igår, sööötnöööt ♥

Hade tänkt försöka ta tag i mi...

Hade tänkt försöka ta tag i min nya blogg så snart som möjligt. Men innan dess har jag en liten fråga...
(en extremt trött Klaris har flummat loss i photoshop... Skillz)
Eller vill ni ha en mix av allt?

K.U.N.G

 


Hockey och blogg

Sitter just nu i soffan hemma hos min ludd3 och ser hockey. Dock är jag väl inte den mest hockeintresserad heh, så blir mest datten och bloggar för mig!
Idag har det varit skola för hela slanten, försov mig dock imorse men det är bara att ta det. Är ju ganska skönt att få sova lite längre hehe... Efter det har Eve fotat oss i spegelsalen på skolan så hoppas att vi inte är allt för fula för att fastna på bild =)
Ikväll har vi bara varit hemma hos min paajk och ätit mat och busat med ludwigs gullungekusin Viktoria! Imorgon ska jag vara barnvakt åt en annan galet gullig unge vid namn Pontus! Och så fyller min systers pojkvän/fästman(haha vad säger man, fästman låter lite töntigt?) år idag och då ska vi dit och fika en massa gütt imorgon och det säger jag inte nej till!

Nu ska jag pillra på med min nya dator som jag införskaffade i torsdag(om jag minns rätt) och som jag är meeeer än nöjd med ♥
Puss så länge, slänger säkert upp några fler inlägg ikväll!


Dagens facelook bjussar jag på...


Hejhej

Helloj!
Sitter på fotolektionen för tillfället. Håller på att organisera alla bilder och placera in dem i min fotobok. Efter denna lektion som slutar 15.50 bär det av hemmåt. Hemma ska jag renskriva min musikuppgift så Kent kan få den imorgon. Funderar även på att försöka slänga ihop mitt cv ikväll, får se om jag orkar! Hade även tänkt hinna med att tillbringa lite tid i stallet, kanske rida Pudzy och kanske frisera busfröet Mix om jag hinner, han kan behöva bli lite tillsnyggad! Funderar på att ta tummen ur och fota hästarna lite också, får se hur det blir med det...
Måste även fota våra vovvar också, vi har ju en massa småvalpar! Dessutom lovade jag ju att ni skulle få se vad jag tog med mig hem från min visit i Stockholm, men det blev aldrig av... Men kan ju försöka visa er snaart hehe.

Nu måste jag fortsätta med mina bilder, BYE


Tyckte att jag såg lite annorlunda ut när jag såg mig i spegeln imorse...




I told the world, one day I would pay it back

Ja jag lever även om jag verkat lite död på sista tiden. Men vi har ju haft sportlov och då har jag inte haft tid eller möjlighet att skrivaa... Men nu är jag back och förhoppningsvis ska det bli liiite bättre update nu.

På lovet har jag gjort en massa buskuliga saker bland annat åkt skidor i bygdsiljum, bad+relax på edda, fläskat godis och annat gott, lanat sims 3 x2 osv. Så ja, jag har väl i alla fall varit lite aktiv hihi!

Annars har jag inte så mycket att komma med... Men som sagt var så ska jag skärpa till mig med uppdateringen!

 

funderar starkt på att klicka hem en sån här...


Först en dator, sedan förhoppningsvis denna...


Underneath the city lights there is a world few know about

Här bjuder jag på tre bilder från fotograferingen i kyrkan förra veckan!






Ulrik Munther, helt okej bra


RSS 2.0