KOLLA, KOLLA, KOLLA!

Nu ni, nu är jag igång! Från och med nu kan ni följa mig på ksjostedt.blogg.se istället, häng med!
http://ksjostedt.blogg.se/
http://ksjostedt.blogg.se/
http://ksjostedt.blogg.se/
http://ksjostedt.blogg.se/
http://ksjostedt.blogg.se/
http://ksjostedt.blogg.se/

Jag gör allt för dig, det kommer aldrig att förändras

Är så himla trött, orkar verkligen inte engagera mig i att skriva något om dagen. Det få bli imorgon. Presentationen har inte heller blivit klar, var kanske lite optimistisk när jag sa att den skulle vara klar idag. Men I let you know when it's done!
¨
Eftersom jag vistats utomhus hela nästan hela kvällen, så har jag nu bäddat ner mig i en väldigt skön säng med en stor kopp te för att få lite värme! Ska se BB innan jag somnar också.
(I och med att jag inte varit hemma sedan klockan halv 11 imorse så har nya bloggen fått lida... Åh det som är så liiite kvar... Men imorgon kan jag nästan lova att jag kommer byta till den!)
Sov gott nu mina små frön!
Ååååååh, vad jag saknar min finaste älskade. Fan vad jag
vill ha dig här nu. Världens bästa.
I will never let you go♥

Det kallas tvivel, det där som stör

God morgon mina vänner! Skulle egentligen ha börjat nu men hon jag skulle vara med nu på morgonen har migrän så jag börjar inte förrän klockan 11. Och det är ju väldigt skönt faktiskt! klockan 11 ska jag till Hersby gymnasium för att dela ut lappar om studentfotografering och efter det blir det att åka till studion.
Nu ska jag fortsätta med den nya bloggen och så ska jag även göra klart en uppgift jag har till på torsdag, en fotoplanering.

Sweet dreams

Nu är bloggen snaaaaaaaaaaaart färdig, imorgon ska jag nog kunna slå upp portarna till den! Så håll utkik imorgon då :D
Nu ska jag bädda ner mig och sova riktigt gott, har en lång dag imorgon så måste vara fit 4 fight.
God natt!

You had my heart inside of your hand, but you played it

Kämpar med nya bloggen nu, känns ändå som att jag kommit en bra bit idag! Har dock tagit en liten paus och sitter nu och gluttar på lite tv. men om ett tag ska jag försöka ta tag i designen igen.

I know that I'll be alright as long as you are my guide

Första dagen på apun är nu avklarad och jag känner att jag kommer trivas som fisken i vattnet där! Dagen har ägnats åt planering och presentationsskrivning, sedan fick jag skjuts hem till mormor och där är jag nu. Har fått i mig lite fika och nu ska jag nog pillra på lite med datorn och olika grejer som jag har att göra. Som jag nämnt tusen gånger nu så skaaaa nya bloggen bli klar så fort som möjligt. Så troligtvis blir det det som jag kommer ta tag i nu. Och installera de nya Simsspelen jag laddat ner.
Hörs, puss

Mobilblogg

Sitter nu på min praktikplats, Bild Kär, och har just skrivit klar min presentation som ska ut på deras blogg imorgob så då får ni gå ut där och kolla in den. De ska även fota mig imorgon så de bilderna ska med i presentatioben. Så det är bara att ni går in oxh kollar imorgon! Länkar deras blogg imorgon. Måste verkligen ta tag och göra klart nya bloggen nu. Måste ta tag i det på allvar typ ikväll. Om det inte blir så att jag ska följa med på en gravidfotografering som kan bli ikväll, annars blir den imorgon. Men nu ska jag gå, på återseende!

We could have had it all

Nu ska jag faktiskt ta och borsta mina gaddar och sedan krypa er i sängen. Se lite BB innan jag somnar ska jag oxå göra.
Imorgon väntar en stor dag, första dagen på apun. Antar att jag inte är den enda i MP2 med lite pirr i magen. Men kul ska det bli!
Bild Google

♥Sims 3♥

Landade hos mormor kring 14-tiden och sedan dess har jag ätit middag och umgåtts med pappa, mormor och Alex. Nu sitter jag och slösurfar och laddar ner Sims 3 som den nörd jag är. Har alla (utom två som jag laddar ner nu) spel som släppts än så länge. I juni kommer nästa spel, Sims 3 Leva livet och jag längtar så jag dööööör hihi. Har även fått veta att i oktober (är ju dock om 100 år men ändå...) kommer Sims 3 Unlished, vet ännu inte vad det heter på svenska, och tror fanken ingen är lika taggad som jag. Wiiihooo har längtat efter djur i Sims 3 ända sedan det kom! Synd bara att det är en evighet kvar. Men, den som väntar på något gott väntar ju aldrig för länge!
Detta blev ett väldigt "Simsigt" inlägg. Så kan lika gärna avsluta med en Simsbild hihi.

Waiting to see, a sign of defeat

Har fullt sjå med att packa alla mina saker, för idag bär det av mot nya breddgrader, Lidingö. Där kommer jag att bo de 6 närmsta veckorna(wow, låter som en evighet) och det är även där min praktik kommer äga rum. Taggad är jag kan jag lova. Imorgon klockan 10.00 ska jag befinna mig på Bildkär på Näset. Iiii, det pirrar i magen!
Nejmen nu har jag ingen tid till att blogga och slösurfa, har lite grejer kvar att packa och om ca ½ timme rullar jag och pappa iväg. Hare gott så länge, puss
Facelook of today

This or that?

Nu behöver jag eran hjälp lite grann. Tänkte att ni skulle få ett väääldigt litet smakprov på nya bloggen. För jag behöver eran hjälp!
Vilken av dessa bakgrunder gillar Ni bäst?
Den här...

...eller...

...den här?

Kommentera och säg vad ni tycker! Om jag ska ha någon av dessa, vilken av dem är finast? Vad tycker ni om färgen?

Jag tänker alltid på dig i april

Bilder från promenaden idag.

fiiiiiiiikaaaaaaaaaa

Har varit ute med pappa på en härlig promenad. Nu ska jag fika och sedan bjuder jag kanske på lite bilder som jag tagit i det fina vår/sommarväder som Uppsala bjuder på!
Haha äckligt

Men öppnar du den där dörren, tar på dig skorna, måste jag ta sönder dig

God morgon! Vaknade för ca 1 timme sedan och har hunnit med att duscha och prata en sväng med min mami i telefon. Nu ska jag ta och torka håret och sminka mig osv sedan ska jag ut och gå med pappa. Måste även upp på Gränby och gå på 3, har några frågor om mitt nya telefonabonnemang.
Nu ska jag göra ngn nytta, puss

God natt


We do this for the love so we fight and sacrifice every night

Kvällen ägnas åt att försöka pillra på med design till min nya blogg... Inte helt lätt kan jag säga! Men någon gång ska det bli klart. Tänkte bjuda er på en liten låt som mina öron får underhålla sig med medan min hjärna och kropp går all in för designen. Duktiga jag.

Nu ska jag äta påskägg och steka på balkongen!

Nu ska jag äta påskägg och steka på balkongen!

We just wanna make the world dance

Inleder detta inlägg med att hälsa er alla glad påsk! Hittills har jag spenderat min påskafton i sängen, vid spegeln och uppe på Gränby(köpcentrum i Uppsala) hihi. Jag och pappa bilade ju till Uppsala igår så just nu befinner jag mig i Uppsala hos lilla farmor. Vi ska snart äta påskmat, mmmm...

Strosade omkring uppe på Gränby i kanske 2 timmar. Med mig hem fick jag ett mobilt bredband, så nu mina vänner kan jag uppdatera er närsomhelst och varsomhelst. Bra va!? Så nu är inte heller bloggflytten allt för långt borta, HÅLL UTKIK! Behöver bara fixa klart min header någon gång men nu ska jag baske mig skynda på!
På måndag kommer pappa skjutsa mig till mormor på Lidingö där jag, bland annat, kommer att bo under mn praktikperiod. Varannan vecka bor jag hos moster och varannan hos mormor!
På tisdag drar praktiken igång och ser verkligen fram emot det. De skulle bjuda på en brunch första dagen så det ska bli så trevligt så!
Jag hade inte ett öga torrt igår när jag skulle säga hejdå till min mamma och Ludwig. Ååh det kändes så jobbigt... Men jag tror dessa veckor kommer gå fort så det ska inte bli några problem(lätt att säga nu, hehe).
Förövrigt är det göörvarmt här och jag njuter jag! Dock går inte jag och pollen hand i hand så jag vet inte hur många gånger jag nyst idag. BLÄÄÄÄ. Tur att det finns allergimedicin.
Nu ska jag kila iväg och äta påskmat! Ha det bra så hörs vi senare, Pusss

Det kanske tar emot, men vi hör ihop och inget kan ändra på det

Sitter i älsklings lägenhet för tillfället, har just varit en sväng på um sedan stan med Ludwig. En hårspray och ett par hårsnoddar fick följa mig hem, väldigt basic köp men väl behövt.
Nu ska jag nog se lite BB och om jag har tid spela lite Sims. Älskling försvinner om ett litet tag då han har teorilektion. Efter det ska vi hem till honom i Vallen, äta och efter det bär det av heeeem för att packa. Åh får typ ångest bara av att tänka på ordet packa. Det är så gaaalet mycket jag måste komma ihåg och ha med mig att jag nästan glömmer vad jag heter. Haha. Stackars Ludwig bara som måste vara mitt upp i all min packstress. Jag blir nästan bara arg och irriterad på honom när jag packar eftersom jag blir så jävla stressad och trött. Stackarn, när det är jag som tjatar på honom om att jag vill vara med honom nu när jag ska vara borta, då är jag arg och sur. Det är inte lätt alla gånger. Tur att han är van vid mina humörsvängningar hihi ♥
Igår var Sofie här och hjälpte mig att sätta i mina extensions. Tack än en gång Sofie för hjälpen! Är jättenöjd med resultatet, och det går inte att beskriva med ord hur mycket skönare det är med detta hår än med clips! Så nu känns det väldigt skönt.
Här bjuder jag på två resultatbilder:
Hellugg eller snedlugg?

If there was a way with me, would you run away?

Denna dag kan ha varit århundradets segaste dag. Det enda vettiga jag fått gjort idag är lite träning med Bruno annars har heeela långa dagen spenderats i sängen. Och det har varit både på gott och ont. Eftersom jag är så äckligt förkyld och verkligen inte mår bra så har det varit helt underbart att få vila, men en hel dag har bara försvunnit och det ger mig nästan lite ångest. Speciellt med tanke på att detta lär bli en rätt hektisk vecka för min del. På tisdag är det exakt en vecka kvar tills vi börjar våran APU och jag är så galet jävla taggad samtidigt som jag nästan är livrädd. Jag ska tillbringa 6 hela veckor från min familj, alla djur, mina älskade vänner och sist men absolut inte minst: min andra halva som jag är så van vid att träffa om inte varje dag så i alla fall varannan och tillbringa ungefär varenda helg med. Honom ska jag nu inte få träffa under 6 veckor med undantag från den helg jag kommer hem på besök och den helg han förhoppningsvis ska komma och hälsa på mig. Så just nu är det med skräckblandad förtjusning jag tänker på praktiken och min vistelse i Stockholm. Men samtidigt vet jag ju att jag kommer få det helt fantastiskt där nere med släkten och denna praktikplats jag verkligen kämpat för att få. Så jag vet att det kommer bli bra även fast jag kommer sakna allt här hemma! Och 6 veckor borta betyder en heeeeeeel del packning, måste börja skriva packlistan ikväll och se över min tvätt och hela fadderullan. Så sysslolös kommer jag inte att vara. På tisdag ska jag till stan med min käraste och spenderar även natten där eftersom jag har en tid på um på onsdag. Men på tisdag ska även världens bästa Sofie hjälpa mig att fästa mitt löshår och jag kan inte nog tacka henne för att hon ska hjälpa mig! Hon är verkligen min räddare i nöden haha. Ska fixa fika som vi kan smaska på medan hon hjälper mig så det kommer bli så trevligt så, kan ju inte bli ngt annat än trevligt när man är med Sofie! :D Nu ska jag använda min stora hjärna till att tänka ut vad som ska skrivas upp på min antagligen 7 mil långa packlista. Önska mig lycka till nu! Puss

åååååh

Nu är jag så jävla less på att se ut såhär i håret. Hjälp godtages med glädje. Snällasnällasnällaaaaaa åååååååååhhhh.

Ösig låt hehehe


Bildserie



I don't care what the people might say about me

God kväll. Ligger nu i sängen och ska försöka somna in så fort som möjligt. Kvällen har ägnats åt en härlig ridtur på min ädle springare Pudzy och även plugg faktiskt. Har inte mindre än 2 prov imorgon och för en som går media kan jag tala om för er att det är jobbigare än att åka Vasaloppet eftersom det inte precis regnar prov över oss annars. Har även uppspelning på musiken imorgon och den gruvar jag mig inför... Men det ska väl gå det med. Annars i veckan har jag två nationella i Engelska men jag kan säga att denna slitiga vecka är värd att kämpa sig igenom eftersom det är sista veckan i skolbänken i 2:aaaaan! Huuuuuuur skönt!? Tack gud för det. Än en gång skickar jag ett grattis till fina Sofie och passar även på att tacka henne för att hon har ställt upp för mig och varit så himla underbar idag. Tack världens bästa Sofie! Nu tänker jag sova för att ta mig igenom morgondagen. God natt

GRATTIS VÄRLDENS BÄSTA SOFIE ♥


Grattis världens bästa Sofie 18 jävla jordsnurr!!!♥♥♥


slitentjej_93

Hejhej. Kom just hem från Piteå och säsongens första utställning som gick väldigt bra för att vara våra tre småttingars debutdag i ringen. Är totaaaalt slutkörd nu och skulle kunna somna på fläcken. Men jag ska i alla fall försöka hålla mig vaken typ en timme till i alla fall haha. Har en del att stå i med hästar och hundar nu på kvällen. Men direkt jag är klar tror jag att jag ska kasta mig in i duschen och sedan vidare ner i sängen och njuta av världens bästa Kalles klätterträd! Imorgon är det skola halv 9-16 som vanliga måndagar. Dock är detta min sista vecka innan praktiken drar igång och jag tror ingen längtar mer än jaaaaag!! sov gott i natt allihopa för det ska (förhoppningsvis) jag göra!

Mot Kåbdalis

God morgon allihopa! Pigga(läs: jävligt trötta) sitter jag, Emmeli och Jennifer i bussen på väg mot Kåbdalis och en heldag på skidorna/snowboarden. Ska bli riktigt trevligt faktiskt. Dock var det inte lika roligt när klockan ringde 04.30 imorse och jag fick kriga mig upp medan en jävligt nöjd Ludwig fortsatte sova så sött... Nästan så att jag ville stanna hemma idag men då hade jag nog ångrat mig. Så nu sitter vi här i bussen och ska försöka sova lite för att fördriva tiden under denna 3 h långa bussresan. Nu ska jag sova så jäävla gott! Pusss

Wishing you'd come sweeping in the way you did before

God kväll!
Landade just i älsklings lägenhet efter lite umgänge med bästa Sofie. Färgade håret på henne och det blev så himla fint!
Imorgon ska vi ha idrottsdag på skolan och jag, Emmeli och Jennifer ska åka till Kåbdalis (en skidbacke långt som fan härifrån) och det kommer bli en bussresa på ca 3 h... OJ vad jag är taggad på det... Dessutom så går bussen från skolan klockan 07.00 från skolan... Men väl där ska vi ha det gaaaaalet kul tror jag, och sittlift blir det oxå hihi!
.
Idag har jag och Sofie haft ett riktigt äventyr när vi skulle cykla till stan från skolan. Om man säger såhär, nycklar är inget för varken mig eller Sofie hahaha... Sofies cykelnyckel var borta och vi skulle fråga vaktis om han kunde knipsa, men han var inte där... Så ja, vi tänkte typ attvi kunde misshandla upp låset. Och Timothy försökte oxå utan framgång. Så till slut blev vi så jääävla less så vi gick in till stan där min cykel var. Jag cyklade iväg till Ludwigs lägenhet för att lämna alla mina grejer sen skulle jag tillbaka och fika med tjejerna. Sofie ringde och ba "Tror du inte jag har hittat nyckeln..." Så hon fick vandra tillbaka till skolan och hämta cykeln. Men vi hade misshandlat låset så hårt att det inte gick att få in nyckeln haha. Men så hittade Sofie vaktis och han knipsade låset så då löste det sig i alla fall!
.
Och nu tänkte jag faktiskt fika lite med min man och kanske se ett BB-avsnitt om jag orkar. Sedan väntar faktiskt sängen eftersom jag måste upp klockan 05.00 typ...
Så nu säger jag god natt till er alla! Pusss
En jättegammal oredigerad bild

Kort

Blev en jättesnabbvisit i Ludwigs lägenhet för att lämna mina väskor. Ska dra mig tillbaka in till stan nu för att möta upp mina tjejer för en fika och efter det ska jag hjälpa Sofie att färga hennes hår.
Vi får höras senare, puss

I have a crush



Jag har en crush på Justin Nozuka. ÄLSKAR hans röst...

Säkert, snabbt, stabilt, INGA PROBLEM

Nu är det strax dax försovtime för jag är en sliten krigare just nu! Har varit på Envisheten här i Vallen med Andreas, Gandhali och Ludwig och varit sjuukt aktiva, så duktiga! Spelade volleyboll, basket och pingis tjejerna mot killarna, tyvärr ledde killarna med 7-4 när vi var klara med våran "turnering" men då gav vi oss av hem till Ludwig och spelade poker. Jag är typ bäst på det hihi. I alla fall så var Andreas liiite bättre men det var mest tur att han vann. Så tyvärr fick vi tjejer se oss besegrade av killarna. Men en dag tar vi igen det!
Nu ber jag till gud att min man vill se BB med mig sedan krigar vi oss in i sovvärlden. Får se hur dagen ser ut imorgon. Tänkte i alla fall bjuda er på en heeelskön "låt" som jag bara älskar, vet inte varför jag bara gör det!

@ Ludwig

hejhallå! Landade just i Vallen hos Ludwig där jag spenderar kvällen och natten. Kommer förmodligen vara med Andreas och Gandhali ikväll också så det ska bli trevligt. Dock så är jag lite avis på mina tjejer som ska se Hur många lingon finns det i världen ikväll, hade gärna följt men då skulle jag ju vara med Ludwig osv så då fick jag avstå bion. Men jag hoppas att ni får en supertrevlig kväll ikväll flickor!!
Nu ska jag ladda ner lite Big Brother och kanske spela lite Sims 3 (är typ beroende av både Sims och BB, drömmer till och med om det, och tänker typ som en sim haha...) i väntan på mat!
Ha det bäst ikväll så ser vi om v hörs senare ikväll, förmodligen gör vi det!

Du är det bästa som någonsin hänt mig ♥


RSS 2.0