-

Känner mig ledsen/arg/besviken. För du svek mig. Och jag vet inte vad jag ska säga eller göra nu. Jag vet inte hur jag ska bete mig mot dig längre för det du gjorde var fan inte schysst.
Har mått dåligt över det i typ en vecka nu och det är ett fåtal som vet anledningen. Jag orkar verkligen inte mer. Jag trodde att jag kunde lita på dig och att vi var så jävla bra kompisar. But I guess I was wrong...



I'm falling like rain

Hej. Jag tänkte bara tala om för er hur galet mycket jag hatar regn. USCHUSCHUSCH!!!! Såna här dagar vill jag bara ligga hemma i sängen med min man och se en bra film/läsa en bra bok och bara äta en massa gott. Men så ska jag ju inte få ha det nej, utan skolan kallar juu... Började tio i tolv och hade lektion till ett. Jag hade lika gärna kunnat stanna hemma för vi gjorde absolut ingenting på lektionen. Sedan gick jag på stan till klockan fyra då jag tog bussen hem. Där krubbade jag, bytte kläder och packade för att dra vidare till Ludwig där jag befinner mig för i detta nu.
Funderar på att kolla på Fångarna på fortet men jag vet inte om jag orkar... Det är ju så långt till tv:n. NOT, det är typ fem meter men ändå... (:
Köpte lite nya saker igår och idag, men orkar inte fota det så jag berättar istället!
På JC köpte jag en tröja 53:- (70% rea!) + ett flätat armband 10:-
På Gina köpte jag ett halsband 19:- + en sjal 19:- + ett armband 19:- + ett armband 19:-
Inte speciellt dyrt nånting! Så jag är helnöjd. Och på fredag rullar pengarna in så då blir det lite mera shopping. Just nu är det rätt tomt i plånkan. Men det löser sig ju alltid!
Förövrigt suger mitt liv just nu, allt för mycket händer och jag känner att jag inte vet om jag kan lita på någon för tillfället... Men jag vill bara säga att jag älskar min Ludwig nu och föralltid. Så alla vet. Och jag har inga hemligheter för honom.
Återkommer kanske senare. BYEBYE

Du är början på nåt nytt och nånting underbart


Ny header

God morgon gott folk! Har varit vaken i ungefär en timme nu men pojken min sussar fortfarande sött. Idag är det sista sommarlovsdagen och det är blandade känslor inför morgondagen måste jag säga. Det är sjukt oskönt att inte ha sommar och få sova hur länge man vill och slippa plugga osv, men jag saknar min underbara klass så galet mycket att det jämnar ut det! Kärlek till MP2! (känns konstigt att skriva, men från och med idag är vi ju inte MP1 i alla fall...)
Igår var Andreas Bodén och Gandhali här på besök och vi bakade en galet god kaka som hette chokladkolakaka. Yummiiiee. Sen så har jag skaffat nyaste photoshop så nu sitter jag och nöter det. Ska försöka redigera så många bilder som möjligt idag och lägga ut lite här och på facebook.
Dessutom har jag gjort en ny header idag/igårkväll som jag är rätt nöjd med. Vad tycker ni? :)

Den vackraste stunden i livet var den när du kom

Idag vaknade jag vid 11-tiden av att det var galet svettigt. Låg mellan Ludwig och Andreas och det var inte kyligt. Dessutom andades de så sjukt högt i natt att jag inte sovit särskilt mycket.
Ludwigs mamma hade 40-årsfest igår så därför blev det en long night och våra ögnlock föll igen först vid 4 imorsee.

Nu ska jag snart sminka mig och fixa håret lite för att se någorlunda presentabel ut (=
CYAAA


I'm walking in new shoes now, I got a new song to sing


_______________________________________________________________________


Sennendagen 14-08-10

Min syster har en Berner Sennen och i Lördags var det den årliga Sennendagen i Byske. Mamma och Linnéa skulle jobba på uställningen så det var jag som fick visa Linnéas hund Wilmer.
Av 12 stycken hanar lyckades Wilmer få en tredje placering med CK så jag var huur nöjd som helst. Men i bästa hane blev han tyvärr oplacerad. Sedan var det Juniorhandling och den vann jag! =) Detta är fjärde året vi är i Byske på Sennendagen och jag har vunnit varje gång, hihiii. Men nu när jag fyller 18 nästa år var detta min sista gång i Juniorhandling på Sennendagen. Men men inga tårar för det, jag slutade ju med flaggan i topp, he he.

Så som ni säkert förstår så var detta en mycket lyckad dag!





Men ska jag falla, ja då ska det finnas tid att falla fritt


Never said I was an angel


Money, money, moneeeyyyy

Hejsan! Idag har jag varit ute och plockat svamp i skogen med Ludwig och hans mamma. En glad överraskning för min egen mor! Jag är bra snäll ibland.. (=
Igår kväll var det Astrid Lingren-kväll i Västra Vallen 137 med Ludwig, Karro och Andreas. Karlsson på taket och Nils Karlsson Pyssling roade oss mycket väl. Dock somnade både jag och Andreas till någon gång då och då. Och jag tror knappt att jag svettats så mycket förut. FYFAN. Andreas låg och tryckte på ena sidan av mig och Karro lågt halv över mina ben så det var typ bastuuu... Men mysigt var det ju i alla fall!
Innan filmen åkte vi in till OK i Lövånger för att köpa godis + dricka. När jag skulle betala lurade Kalle mig att köpa en Trisslott men ingen vinst där. Så då blev jag så sur så jag köpte två stycken Tialotter istället. Och då vann jag 20 kr på ena och 10 kr på andra! Så då köpte jag nya, och vann 10 kr på en av dem. Och då köpte jag ännu en men då förlorade jag... Men det var ju kul så länge det varade! Sedan tjurade jag hela vägen hem till Vallen igen ;)

Snart ska vi åka och äta räkmaka, pojken bjuder! Gôtt...


Ikväll befinner jag mig hos syster och har ridit Pud...

Ikväll befinner jag mig hos syster och har ridit Pudzy för första gången sedan min "skada" (Han trampade mig på foten för ca 2 veckor sedan och har inte kunnat gå på den eller nånting pga svullnad och ett gigantiskt blåmärke...) Men nu är jag igång igen! Han var lite skvättig och rädd men annars gick det ganksa braa.
Håller på att tömma mitt gamla rum hemma, eftersom jag fått ett nyrenoverat rum hemma istället. Så bilder på mitt nya fina rum tänkte jag visa för er någon dag!

Har köpt hårförlängning idaag, *lycklig*! (=
Nu ska jag snart åka hem och våldgästa min egen säng, sköönt. Dock har jag ingen ludwig vid min sida då han jobbar i veckan. Men man är väl en självständig kvinna så här ska inte klagas!

Rosso -09



But down the road the sun is shining, In every cloud there's a silver lining


Hur ska du veta om ingen lärt dig hur, hur ska du våga chansa? Du vill att jag ska älska



NO PICS

Internet här är inte det bästa. Jag har supermånga bilder men kan inte lägga ut några... Därför har jag ingen inspiration att bloggaaaaa. Får bli en annnan dag (=

RSS 2.0