I've been watching you for awhile, maybe you've been watching me too

Hejsan svejsan! Sitter på skolan och har GKO, slutar om 20 minuter då blir det lunch och sedan hem och chilla. Ikväll har jag ridlektioner så då blir det till stallet, hade tänkt försöka rida själv innan dess men vi får se hur mycket min tid räcker till.

På torsdag bär det av till PITEÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ med finaste tjejerna Sofie, Majja, Jennifer och Ewe! Taggar till 10000000000000000000000000000000. :) Ska bli awesome, mys med brudarna och en massa reor på stan. Kan det bli bättre?


Dessutom funderar jag på att titta på Railjam på torget på Lördag, hoppas jag får med mig lite folk så det blir myys. Någon som hänger? Btw, någon som vet vilken tid det börjar? [:

Nu är det snart lurre, PUSS



Har knappt några bilder på skolans datorer, 
får bli en gammal bild på fina tjejerrr som jag redigerat fult tiiihiiii! [:


NU -> KUNGARNA AV TYLÖSAND

Världens sämsta program typ, men galet roligt. Ibland.

I won't be no prisoner of somebody's needs


Your heart is down for the count and you know you're gonna lose it

Hejhej alla! (:
Tittar på tv med älsklingen just nu. Hoppas snart att vi ska sussa för jag är sjuukt trött! Tänkte dock hinna redigera lite bilder som jag tog för några dagar sedan med temat Höst innan sängen viskar mitt namn.
Hela helgen har jag och hjärtat varit hund- och barnvakt då mor och far varit i Ammarnäs! Så vi har myst på och bara götat oss. Fast vi har jobbat oxå!! Igår var vi och travade ved åt Ludwigs mormor och morfar. På kvällen fick jag svinont i armarna, så jäävla pinsamt inte hårt tränad!? Har knappt kunnat sova i natt pga att jag har haft så äckligt ont i armarna ): Inte ok... Så nu är det fan bara börja träna!
På kvällen igår var vi med Andreas och Gandhali. Vi gjorde typ ingenting, såg film och spelade en omgång UNO. Men jag var så trött så jag sov typ halva kvällen...
Nästa helg, om det är fint väder, tänkte jag sätta kameran i min mans hand och be honom fota moi för en ny header! Så vi håller tummarna för att vädret blir good.
Nu ska jag läsa bloggar + redigera bilder så sedan blir det en bildupdate här! Håll ögon och öron öppna (;
Tills vidare, PUSS

Förresten, glöm inte att ställa frågor på frågestunden!! (:

Goa killar vaaaa


____________________________________________________________________________________________________

____________________________________________________________________________________________________


Frågestund!

Nu mina kära vänner är det dags för en frågestund! Har inget intressant att skriva så jag drar igång detta istället.
Frågestunden avslutas när jag anser att det kommit tillräckligt med frågor. Så det är bara fråga på!
Jag svarar inte på för personliga frågor, jag väljer själv ut de frågor jag känner att jag vill svara på.
SÅ FRÅGA PÅ NU! :)

LEOTASSAR

Jag har totalt kärat ner mig i dessa underbara shoes. Dock kostar de cirka 700 och så tät är jag då INTE nu :(
Come to mamaaa

dummaa tvvvv ;(;;((((;;;(((((((

Min dag har inte varit den bästa. Det började med att jag fick min tv i huvudet. GALET!!!!! Testa inte, det gör sjukt ont. Nu har jag haft ont i huvudet hela dagen och mår typ illa osv... :( Men jag lever ju i alla fall fortfarande!
Orkar inte skriva ett långt inlägg men jag tänkte bjuda på a masterpiece by MIG av när jag fick tvn i huvudet...

SE OCH NJUT, DET GÖR JAAGG ↓↓↓


Multimedia

Just nu har jag multimedia med Gunnar och det är kiing. Hur kul som helst! Något som inte är lika kul är hur jag mår just nu... Har hur ont i huvudet som helst, jättesnorig och ont i halsen :( Ändå är jag på skolan? Men jag har ingen lust att missa den här lektionen för det gjorde jag förra veckan. Men tur att jag slutar två!

Har absolut inget att skriva om just nu, så jag får återkomma en annan gång
CYA

Höstannons

Hej kära vänner! Just nu sitter jag på skolan (Som vanligt?) och har grafisk kommunikation (GKO). Vi ska göra en "höstannons" åt en påhittad klädbutik som heter "Ladies". Vi har fotat varandra ute i det härliga höstvädret som vi hade för någon dag sedan. I inlägget "HIGH FASHION" kan ni se några av bilderna som blev på mig och Emmeli (:

Idag har vi pratat lite om våran APU som vi har de fem sista veckorna i tvåan. Jag har bestämt mig för att jag verkligen vill vara hos en fotograf, och helst skulle jag vilja vara i Stockholm! Så nu är det bara att börja jaga och hoppas på att få napp!!!

Nu ska jag fortsätta med mitt, hoppas ni får en fortsatt trevlig dag så hörs vi senare idag/någon annan dag!
PUSS



Modeller: Jag och Emmeli
Fotograf: Sofie


All min kärlek till finaste MP2


I left my head and my heart on the dance floor

God morgon! Eller något... Kanske lite sent för god morgon men.
Sitter i Ludwigs rum och håller på med bilder, ska snart ta och försöka fräscha upp mig lite för inte fan känner jag mig fräsch nu i alla fall. Sedan ska vi vara med Andreas och Gandhali så då blir det att hitta på något. Annars har det väl inte hänt mycket sen igår. Vi åt kräftor med Ludwigs familj + johan och sedan satt vi inne i Ludwigs rum och höll på med datorn tills Johan skulle åka. Sedan hade vi dödstråkigt och efter det såg vi "Kungarna av Tylösand". HAHA världens sämsta program men ändå rätt underhållande...
Imorgon har vi skolfoto på skolan = inte tagg. Dels för att jag alltid ser ut som ett mongo vad jag än gör och dels för att jag har världens största och äckligaste finne mitt i fejjannn... ): Inte lätt inte... Men inga tårar över det. Det blir som det blir!
Förresten så visar jag här nu min "nya" klocka. Jag köpte den i somras men har inte orkat lägga ut någon bild än.
Hittade den på Ur och penn för 250:- (original pris 499:-)
Jag älskar den, tycker den är hur fin som helst! (:

Inoff utställning Umeå 28/8

Jaa lite sent ute antar jag. Men i alla fall så var vi på utställning i Umeå för 2 veckor sedan med Bobo och Plutty. Här är resultaten.
Hanarna var som vanligt först ut och Bobo kammade hem sin klass och blev även bästa hane! Efter hanarna var det paus och sedan drog tikarna igång. Min lilla Plutty slogs i sin klass och var nära en andra plats men tack vare att hennes rörelser var bättre än den andra tikens så stod mitt lilla hjärta som segrare. Sedan var det bästa tik och segrare ur den fighten gick Pluttiiis!! ♥♥ HIHIII!
Efter det var det BIR och BIM, där blev Bobo BIR(Bäst I Rasen) och Plutty BIM(Bäst I Motsatt Kön) ! Så det gick ju galet bra (:


Slip inside the eye of your mind, don't you know you might find a better place to play?


LIKAOLIKA


I'm a space bound rocketship and your heart's the moon

Idag har halva dagen gått åt till att vänta på Johan som skulle skjutsa mig och Ludwig till Vallen för Ludwig och han skulle skruva. Så vi gick upp typ vid 9 för att hinna göra allt som skulle göras innan vi for för vi trodde att Johan skulle komma vid 11 men han kom typ vid halv 3 för att han sov länge... ;) Men vi tog oss iväg i alla fall!
Nu sitter jag i Ludwigs rum och gör ingenting, ska försöka redigera lite bilder osv. Sedan blir det att äta kräftor och ikväll ska vi försöka hitta på något. Vet dock inte vad men om ni är sugna på att göra något så hör av er! :)

HIGH FASHION












Hårfärgning på G

Idag är vi hos Andreas och Gandhali i stan och myser. Har just färgat killarnas hår, trevligt värre.
Vi åt på Tre Kronor idag och jag åt en supergod pizza med oxfilé och kantareller, men det sved fan i plånboken för nu är jag fan pank...
Btw, ingen som vet något extrajobb? T.ex. barnvakt, städare eller typ vad som helst... Need money!! =(
Har inget speciellt roligt att berätta right now, ska gå och chiilla med de andra.
BYE

Jag sitter vid fönstret i mitt rum och blickar ut över stadens alla ljus

Hejsan hoppsan. För ögonblicket sitter jag i datasal F114 och har GKO med P-G. Är klar med uppigften så nu vet jag inte what to do för P-G lyssnar inte när jag säger att jag är klar, BLIR TOKIG.

Ikväll ska jag vara hemma och mysa lite med mig själv, ser fram emot det. Not. Hatar att vara ensam men vad gör man när man bor i skogen med typ 4 mil till mina lvly classmates + andra. Jo då sitter man ensam hemma och gör ingen nytta alls! Så ser mitt liv ut för tillfället.
Imorgon ska jag och Ludwig till stan och vara med Andreas och Gandhali och det ser jag fram emot! :)

Bye, bye nu ska jag fortsätta lyssna på bästaste låten♥ ↓


Browniiieee

Skabbig bild osv, men färgen syns iaf :)
Vad tycks, hiss eller diss?

Just gonna stand there and watch me burn

God eftermiddag gott folk! Sitter i min mans säng med täcket virat runt mig, är typ galet kallt i hans rum. Han själv håller till någonstans ute på gården med huvudet i sin vita 240 som han ska sälja så nu hade han en massa som behövde skruvas ihop.
Idag har vi haft inspark med MP1 och det var sjukt roligt måste jag säga. De var väldigt duktiga tycker jag i alla fall och de bjud på sig själva! Dock vill jag bara påpeka att inga kan vara så bra som vi i MP2 är... ;)
Har lite bilder men bara från slutet så de är inte så roliga bilder, orkar nog inte lägga upp dem!
Nu ska jag lägga in lite music på min phone, ska även bränna en skiva till Ludwig som han ska ha i epan med dunkmusik! Tips är välkomna...
Nu ska jag fixa lite bilder, musik, kanske bloggar igen senare.
BYE


RSS 2.0