SNABBT INLÄGG

Kom hem från Portugal i förrgår och gissa om jag var sluuut. Men skönt som fan var det! Bilder kommer en annan dag.
Våran vovve Kelly har just fått en lite baby och nu väntar vi spänt på fler så det får bli ett snabbt inlägg det här. Tänkte bara visa något slags livstecken ;)

BTW, på Fredag grillar vi i vallen så alla som vill komma hör av er till mig!

Clumsy cause I'm falling in love


Part of the beauty of falling in love with you is the fear you won't fall


Utställning Vännäs 12/6 -10

I Lördags var vi på hundutställning igen. Denna gång var vi i Vännäs.
Det blåste så sjukt mycket att vårat tält typ höll på att flyga iväg hela tiden. Men vi härdade!
Hanarna var som vanligt först ut och Bobo (Paratime's Little Son Of Eve) gick i unghundsklassen. Han tog hem sin klass och fick tävla vidare i bästa hane. Där blev han tvåa men eftersom ettan var champion så innebar det att lilla Bobo tog hem sitt första cert!! Grattis mamma!
Sedan var det Pluttys (Paratime's Little Sweetheart) tur i tikklassen. Men eftersom att hon har en lite "fladdrig bakdel" så gick hon så himla dåligt och det blev inte bättre av att vinden blåste rätt in i henne bakifrån. Så det gick inte lika bra utan hon blev oplacerad av sex stycken (det är fem som blir placerade). Domaren sa att hon var jättesöt men att hon var för okoncentrerad i sina rörelser den dagen. Så det var lite tråkigt men det går säkert bättre en annan gång! (:





















Things doesn't always go your way

Det är försent nu. Det finns inget kvar längre. Du har ditt liv och jag har mitt. Det är nog inget som kommer förändras. Men jag får tacka för den tid vi hade. För den var helt underbar och om jag kunde skulle jag spola tillbaka tiden och kanske försökt fixa det här. Men hade det ens gått? Jag tvivlar på det. Det var nog inte meningen att det skulle vara vi så länge som vi hade planerat.
Sedan du åkte har våran relation sakta rasat ihop. Men jag kan inte skylla allt på dig. För visst kunde jag väl ha ansträngt mig lite mer jag med. Men det är svårt att försöka utan att få något tillbaka. Och visst det funkade till en början, men det höll inte i längden. Och det var det jag visste redan från början. Men jag blundade för det. Blundade och hoppades att det skulle vara annorlunda den här gången. Men blonda lilla jag... Vad väntade jag mig? Antagligen precis så som det blev. Men jag försökte intala mig att det inte var så.
Men jag ångrar ingenting. Antagligen var det meningen att det skulle bli såhär och nu är det så. Jag kan inte ändra det om inte du vill. Men du ska veta att jag verkligen uppskattade och älskade tiden med dig. Och om det någonsin kan bli som  det var förut skulle jag inte tveka. Men nu är det som det är. Och jag klarar mig. Tack vare min underbara älskade Ludwig och alla mina vänner här. Ni är guld värda.


Hush my baby now.You're talking is just noise and won't lay me down amongst your toys in a room where I can't take no more

En dyngförkylning har man då gått och dragit på sig såhär en vecka innan Portugalresan och det känns ju inget vidare måste jag erkänna. Och efter minst 10 koppar te, en mängd alvedon/ipren, ex antal Sinova, allergimedicin, tusentals snorpapper, astma medicin och en jävla massa Läkerol så känns det så jävla lite bättre och jag skulle göra fan vad som helst för att slippa den här jävla skiten. Men jag måste vara ett olycksbarn. För jag är mer eller mindre sjuk jämt. Tror ni det är kul? Nej fy fan det är det inte.

Men nu har jag klagat så mycket så nu ska jag vara positiv. Happy thoughts. Eller något...
I alla fall igår var jag och mami på hundutställning i Vännäs men bilder och resultat tar vi en annan gång för kameran ligger i Ludwigs epa där ute och dit är det långt. Så det får helt enkelt vara till en annan tidpunkt.
Nu sitter jag i Ludwigs soffa och chillar med datten i väntan på Karro och Lollo. Ni har väl inte missat våran blogg förresten!? http://trebrudarraggarrunt.blogg.se/ !!! LÄS D:
När de har landat här drar vi oss vidare hem till självaste Elvira Bosse Boström som det var allt annat än nyss man såg till! Eller ja, jag och Ludwig var där på en snabbvisit för någon timme sedan men det kan man inte räkna! Så dit ska vi i alla fall. Och även Albin, Kalle och Johan ska dit viskade en lite pippifågel i mitt öra.
Så det blir mysepys.

Nu ska jag snora lite till, läsa bloggar och sedan drar vi! Om vi har tur kan det dyka upp lite bilder, men som jag brukar säga, den som lever får allt se!



Finaste, bästaste, underbaraste

You contrast and compare between the busy ones and the ones who don't care

DAGTID:

Jag och Albin i Ludwigs eeepaaa

KVÄLLSTID:

Jag och Jennifer på Leo's leklaaand

Första dagen på sommarlooooooooovet


Såhär fin utsikt får man om man sitter på Ludwigs altan!



Sliten krigare efter en superkväll på Leo's!

Jag älskar MP1


Snabbt inlägg

Är hos Ludwig nu men ska iväg och grilla/åka epa med Karro och Lollo så något bloggande har jad då rakt inte tid med!


Med denna trevliga bild som jag tog när jag var ute förut säger jag nu godnatt kära blogg!


Why'd you have to go and make things so complicated? I see the way you're acting like you're somebody else gets me frustrated

Chill out whatcha yelling' for?
Lay back it's all been done before
And if you could only let it be
you will see
I like you the way you are
When we're drivin' in your car
and you're talking to me one on one but you've become
Somebody else round everyone else
You're watching your back like you can't relax
You're tryin' to be cool you look like a fool to me.



Du förstör ibland.
Om du kunde vara dig själv någon jävla gång.


JAG GER INTE MYCKET FÖR REEEEEGN

Det regnar. Det har regnat så jävla länge. Det öste fan ner och ni kan gissa vem som SKULLE UT i detta vattenfall!? Klara var namnet... Det var kaaaaallttttt och det var blöööötttttt. Ut i satans regnet rakt mot hagen där hästen tappat grimman. Vem skulle leta? Jag. När skulle jag leta? I spöregnet.
OCH GISSA VEM SOM SKA UT I REGNET IGEN??? KLARA SOFIA SJÖSTEDT JAMEN VISST!!!
Uschhhhhhhhhhhhh


Dagens krubbBBBBBBBBBBB


Pasta + tonfisk- och majssås = YUMMIEEEEEE

Jag tävlar på Lovisa Munters blogg!

Tryck på bilden så hamnar ni på hennes blogg!


Jag ville skriva en liten visa, där ögonblick blir till evighet.


And I love you enough to talk some sense back into you baby


I need you to know this won't be broken And all that we said will not be lost into the dawn

Godmorgon! Vaknade vid halv sju av att Ludwigs klocka ringde och insåg att jag var leeeedig idag och att jag lugnt kunde sova vidare medans älskling fick dra sig upp och åka till skolan.
Idag blir det att ligga och slöa i Ludwigs säng med datorn och försöka fixa med min bloggish. Sedan drar jag mig hem till syster för att få träffa min kära farmor som kom hit från Uppsala igår!

Igår började min skoldag klockan halv ett och var slut två. Inte speciellt värt men jag är ju en duktig flicka som inte skolkar!
Efter det skulle jag åka med Ludwig och Sundbom i Ludwigs epa men helvetet krånglade bara när jag kom så det blev inte mycket åka för mig. Men, men inte grät jag för det!
Sedan firades Ludwig 17 bast på Dallas med hans familj och det var GÖTT!

Min blogguppdatering suger, jag vet. Och den kommer förmodligen inte bli så mycket bättre. Jag försöker så gott jag kan.
Borde kanske göra ett inlägg snart där jag visar allt jag köpt den senaste tiden. Men eftersom jag är i Vallen och inte har bild på något jag har köpt får det bli en annan dag!

Jag funderar på att gå och äta frukost men jag vet inte om jag orkar... Det får bli ett senare projekt! Nu ska jag fixa med bloggen.
Hörs senare PUSSS


GRATTIS LUDWIG 17 BAST ♥♥♥♥♥

There's always that one person that will always have your heart
You'll never see it coming cause you're blinded from the start
Know that you're that one for me, it's clear for everyone to see
You'll always be my boo


When I look at you I see forgiveness, I see the truth. You love me for who I am Like the stars hold the moon




sötare än socker


dagens låt


RSS 2.0