Det kanske tar emot, men vi hör ihop och inget kan ändra på det

Sitter i älsklings lägenhet för tillfället, har just varit en sväng på um sedan stan med Ludwig. En hårspray och ett par hårsnoddar fick följa mig hem, väldigt basic köp men väl behövt.
Nu ska jag nog se lite BB och om jag har tid spela lite Sims. Älskling försvinner om ett litet tag då han har teorilektion. Efter det ska vi hem till honom i Vallen, äta och efter det bär det av heeeem för att packa. Åh får typ ångest bara av att tänka på ordet packa. Det är så gaaalet mycket jag måste komma ihåg och ha med mig att jag nästan glömmer vad jag heter. Haha. Stackars Ludwig bara som måste vara mitt upp i all min packstress. Jag blir nästan bara arg och irriterad på honom när jag packar eftersom jag blir så jävla stressad och trött. Stackarn, när det är jag som tjatar på honom om att jag vill vara med honom nu när jag ska vara borta, då är jag arg och sur. Det är inte lätt alla gånger. Tur att han är van vid mina humörsvängningar hihi ♥
Igår var Sofie här och hjälpte mig att sätta i mina extensions. Tack än en gång Sofie för hjälpen! Är jättenöjd med resultatet, och det går inte att beskriva med ord hur mycket skönare det är med detta hår än med clips! Så nu känns det väldigt skönt.
Här bjuder jag på två resultatbilder:
Hellugg eller snedlugg?

Kommentarer
Postat av: Jennifer

Hellugg, men du passar i båda :D!

2011-04-20 @ 17:14:42
URL: http://brudaribrevladan.blogg.se/
Postat av: Jennifer

Snyggt det blev btw :D:D

2011-04-20 @ 17:15:04
URL: http://brudaribrevladan.blogg.se/
Postat av: sofie

blev superfint tyycker jag och bra du är nöjd! Du passa i både hel och sne men tror på hel ;)

2011-04-20 @ 21:00:06
URL: http://sofiekaa.blogg.se/
Postat av: sofie

erik säger också hel lugg;)

2011-04-21 @ 12:17:33
URL: http://sofiekaa.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0